Bezpieczeństwo ekonomiczne a przestępstwa gospodarcze : analiza uwarunkowań prawno-organizacyjnych na przykładzie Federacji Rosyjskiej - Duraj, Natasza (Ekonomia (Łódź, Poland), 2020)
"Monografia poświęcona jest aktualnej i szerokiej problematyce dotyczącej unormowań prawno-organizacyjnych przestępstw w sferze gospodarki w Federacji Rosyjskiej w aspekcie kształtowania bezpieczeństwa ekonomicznego Rosji."--