Bezpieczeństwo ekonomiczne a przestępstwa gospodarcze : analiza uwarunkowań prawno-organizacyjnych na przykładzie Federacji Rosyjskiej - Duraj, Natasza (Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, 2020)
"Monografia poświęcona jest aktualnej i szerokiej problematyce dotyczącej unormowań prawno-organizacyjnych przestępstw w sferze gospodarki w Federacji Rosyjskiej w aspekcie kształtowania bezpieczeństwa ekonomicznego Rosji."-- Provided by publisher
Keywords: Economic security -- Law and legislation -- Russia (Federation); Russia (Federation) -- Economic policy.; Criminal law -- Russia (Federation); Commercial law -- Russia (Federation)